Accessoires net dat beetje extra.

 

Geef uw auto net even iets meer uitstraling of comfort. Uiteraard kan het ook een praktisch beveiligingssyteem zijn. Bij Auto Aktief hebben we uitgebreide kennis op het gebied van accessoires. Heeft u speciale wensen? Vraag gerust ons vrijblijvend advies.

Multimedia be connected with your car

 

De navigatiesystemen en de bluetooth handsfree technologie is niet meer weg te denken in uw bedrijfswagen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u maximaal gebruik kunt maken van deze techniek? En welke mogelijkheden zijn er nog meer? Ster Aktief heeft de kennis in huis om u verder te helpen.

 

Camerasystemen voor het betere zicht rondom

 

Eerder waren het de parkeersensoren, tegenwoordig is het de camera. Zeker op de wat grotere bedrijfswagens is dit erg handig. Professioneel en vakkundig weggewerkt is dit ook goed achteraf te monteren. En indien mogelijk, sluiten we alles netjes aan op het scherm van uw navigatiesysteem. Zo voorkomt u eventuele parkeerschades. 

Imperialen vergroot de ruimte in uw bedrijfsauto

 

Door eenvoudig gebruik te maken van de vrije ruimte op het dak van uw bedrijfswagen, vergroot u heel eenvoudig de ruimte van uw auto. Ster Aktief levert en monteert imperialen in diverse soorten en maten en ook met verschillende optiemogelijkheden zoals een ladderrol, windgeleider of loopvlak. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Betimmering maakt het praktisch en gemakkelijk

 

Voor het opbergen van gereedschap of het makkelijk gesorteerd meenemen van producten, is een goed ingerichte bedrijfswagen wel zo prettig. Ster Aktief levert en monteert diverse soorten betimmeringen voor uw bedrijfswagen. Vloer en wandbekleding gecombineerd met verschillende soorten inrichtingen kunnen wij voor u verzorgen. Maatwerk voor iedereen, dat doen we graag.

 

 

Sidebars praktisch en net dat beetje extra aan uw bedrijfsauto

 

Sidebars vormen een praktische bescherming voor de carrosserie van uw bedrijfswagen. En het geeft ook net dat beetje extra uitstraling aan uw auto. Ster Aktief levert en monteert verschillende soorten sidebars, geheel naar wens. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Cartec altijd optimale zorg voor uw auto

 

Het is een bekende vraag: Hoe houd ik mijn bedrijfswagen in optimale conditie? Het begint in ieder geval met de juiste reinigings- en poetsmiddelen. Ster Aktief is exclusief Cartec dealer en heeft daardoor een uitgebreid assortiment reinigings- en beschermingsmiddelen voor zowel interieur als exterieur. En ook nog eens in een makkelijke consumentenverpakking!

 

Meer informatie over Cartec

Trekhaken wel zo handig

 

Een aanhanger, een caravan of paardentrailer... zonder trekhaak heeft u er niet zoveel aan.  Ster Aktief kan elk type trekhaak monteren onder uw Mercedes-Benz bedrijfswagen en hebben ook de software in huis om de trekhaak in te leren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.  

 

 

Beveiligingssystemen tegen ongewenst bezoek

 

Helaas is het soms noodzakelijk... een goed beveiligingssyteem. Ster Aktief levert en monteerd diverse, SCM goedgekeurde,  soorten alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en startblokkeringen. Aangezien de eisen van de verzekeringsmaatschappij steeds strenger worden, is het raadzaam om een degelijk en betrouwbaar beveiligingssysteem te laten monteren. Ster Aktief heeft de kennis en expertise in huis.

Stevig en stootbestendig!

Beschermstrip achterbumper, handig en mooi

 

Heeft u een mooie bedrijfswagen met meegespoten bumpers? Zorg dan dat deze bumpers ook netjes blijven door een functionele rvs beschermstrip te monteren! We hebben ze gewoon op voorraad.