Niet onbelangrijk, het financiële gedeelte

 

Bij het aanschaffen of onderhouden van een bedrijfsauto zitten altijd financiële gevolgen. Of het nu gaat over een eventuele financiering of financial lease of over een autoverzekering, het hoort er allemaal bij. Ster Aktief kan u hierbij verschillende services aanbieden. U heeft dan één aanspreekpunt, dat is wel zo prettig.

Financieringen ontdek nieuwe mogelijkheden

 

De aanschaf voor een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto is doorgaans een behoorlijke investering. En niet altijd heeft u dat geld of is dat voor u beschikbaar. Of heeft u nog andere investeringen te doen en wilt u het geld dus niet gelijk uitgeven aan een bedrijfsauto. U kunt er dan voor kiezen om de auto in maandelijkse termijnen te betalen. Ster Aktief kan in samenwerking met Dealer Totaal Concept u zowel privé als zakelijk uitgebreid van dienst zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Goed geregeld met de juiste Verzekering

 

Bij een bedrijfsauto hoort natuurlijk een passende autoverzekering. In samenwerking met Bosch Car Service bieden wij u graag een vrijblijvende offerte aan. In het kort alvast de voordelen:

  • Eén aanspreekpunt voor alles
  • 3 jaar nieuwwaarde regeling 
  • Bij een occasion een vergoeding van de aankoopwaarde tot 2 jaar
  • Géén terugval in bonuskorting bij beperkte cascoschade
  • Snelle opbouw van uw bonuskorting tot maximaal 75 %
  • Géén eigen risico als u (ruit)schade laat repareren bij Ster Aktief
  • Uw tweede auto krijgt automatisch dezelfde bonuskorting
  • Eventuele schade wordt uitstekend hersteld om waarde te waarborgen

"Uiteindelijk draait het om vertrouwen... dat willen we niet beschamen."

Alex de Bruin - Ster Aktief

Financial of Operation Lease ontdek de mogelijkheden

 

Zoals u wellicht weet, u hoeft voor het uitzoeken van een nieuwe bedrijfsauto niet meer verplicht naar een dealer te gaan. Ster Aktief werkt met verschillende leasemaatschappijen samen, waardoor de levering van uw nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagen geen probleem is. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Zowel financial lease als operational lease is voor ons geen probleem.