Nieuwe Mercedez-Benz modellen

 

Wilt u in plaats van een jonggebruikte bedrijfswagen liever een nieuwe bedrijfswagen van Mercedes-Benz? Ster Aktief kan ook dit voor u verzorgen. We denken graag met u mee over de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen en ook een eventuele (financial) lease behoort tot de mogelijkheden. 

Mercedes-Benz Citan compact met veel ruimte

 

Met de Citan bestelwagen biedt Mercedes-Benz een compacte bestelwagen met veel ruimte. Voorzien van de zuinige BlueEFFICIENCY motoren, veel comfort en een hoog uitrustingsniveau. Kortom, een ideale, compacte rijdersauto die veelzijdig inzetbaar is. Meer informatie? Vraag ons gerust.

 

 

 

 

Mercedes-Benz Vito jarenlang altijd inzetbaar

 

De Vito is het model met historie en ervaring. Inmiddels bewezen als dè bedrijfswagen die veelzijdig inzetbaar is. Met de BlueEFFICIENCY motoren een zuinige auto met veel comfort en uiterst veel optiemogelijkheden. Een voertuig waar u op kunt vertrouwen. Nieuw of gebruikt, we leveren de auto graag.

 

Bestelauto van het jaar! Klik hier voor meer informatie

Mercedes-Benz Sprinter de professional voor uw onderneming

 

Eigenlijk zijn met de Sprinter de mogelijkheden onbegrensd. Al jarenlang behoort de Sprinter tot de succesvolste bedrijfswagen ter wereld. Een bedrijfswagen die altijd voor u klaarstaat. En geheel op maat leverbaar. Zuinige BlueEFFICIENCY motoren zorgen voor een gunstig verbruik.  Kiest u liever voor een nieuwe Mercedes-Benz Sprinter, Ster Aktief denkt graag met u mee. 

 

Meer over nieuwe Mercedes-Benz Sprinter 

 

 

Mercedes-Benz X-klasse Robuust, comfortabel en veelzijdig voor het degelijke werk

 

Het is de eerste pick-up met een zilveren ster. De bekende hoogwaardige kwaliteit van Mercedes-Benz in combinatie met de luxe en comfortabele uitrusting maakt de Mercedes-Benz X-klasse tot een veelzijdige en robuuste bedrijfswagen. Nu te bestellen bij Ster Aktief.