Service en reparatie

 

In onze moderne werkplaats verzorgen wij het onderhoud van alle Mercedes-Benz bedrijfswagens. Van oude tot nieuwe modellen, van APK tot complete revisie, het is voor Ster Aktief geen probleem. We hebben ervaren en gediplomeerde monteurs die met zorg met uw bedrijfsauto omgaan. We zijn ook aangesloten bij Bosch Car Service en zijn daardoor voorzien van alle technische kennis en diagnose apparatuur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Aircoservice zodat u fris naar uw volgende klus kunt gaan

 

Met warme dagen is het altijd prettig... een fris gekoelde auto. De airconditioning in uw bedrijfswagen is een geavanceerd stukje techniek. Naast koeling (of ontwaseming) zorgt de airconditioning ook voor een gezond en fris klimaat in de auto. Een eventuele storing vraagt veel kennis en ervaring. Wij hebben die kennis en ervaring in huis en met onze testapparatuur kunnen wij uw airconditioning controleren en vakkundig repareren. 

Vervangend vervoer om u mobiel te houden

 

Tijdens reparatie of onderhoud aan uw auto kunnen we u vervangend vervoer aanbieden. Hiervoor hebben we zowel personenauto's als bedrijfsauto's beschikbaar. En uiteraard hebben we ook onze mooie leenfietsen klaarstaan!

 

 

 

Bosch Car Service Pechhulp snel weer op weg

 

Pech onderweg, dat hebben we liever niet. Maar het kan altijd een keer gebeuren. Dan is het wel prettig als dit allemaal goed geregeld is. Met de Bosch Car Service Pechhulp kunnen we u ook een goede pechservice aanbieden met uitgebreide dekkingsmogelijkheden in heel Europa. Zo weet u zeker dat ook dit bij Ster Aktief goed geregeld is.

 

Meer informatie over Bosch Car Service

Bandenservice want er zit meer verschil in dan u zou denken

 

De band is het contact tussen uw bedrijfswagen en de weg. Wel zo prettig als u dan de juiste band onder uw auto heeft. Er is veel kwaliteitsverschil in banden, ook in winter- en zomerbanden. Ster Aktief geeft het juiste advies passend bij uw wagen.

Bij ons is ook de opslag van uw set winter- en zomerbanden mogelijk. Zo ontzorgen wij u graag.

APK keuring veilig op zeker op weg

 

Onze RDW erkende APK keurmeesters kunnen de Auto Periodieke Keuring (APK) voor uw auto verzorgen. Uiteraard doen we dit inclusief de wettelijk verplichte viergasmeting (benzine) of de roetmeting (diesel).

In cominatie met een onderhoudsbeurt krijgt u van ons de APK gratis. Dit geldt voor zowel een grote als een kleine onderhoudsbeurt.

 

Digitaal onderhoudsboekje service van Mercedes-Benz

 

Bij de nieuwere modellen van Mercedes-Benz is het vertrouwde onderhoudsboekje vervangen door een digitaal onderhoudssysteem. Ster Aktief werkt ook met dit systeem, zodat uw Mercedes-Benz bedrijfswagen keurig conform fabrieksspecificaties wordt onderhouden.

 

 

Uitlijnen om u in het juiste spoor te houden

 

Een goede wieluitlijning is heel nauwkeurig werk. Trekt uw auto naar rechts of links of staat uw stuur scheef? Mogelijk slijten ook uw banden scheef af. Dit zijn voorbeelden van een verkeerde uitlijning. Een milimeter verschil kan al voor grote gevolgen zorgen.

Ster Aktief heeft de juiste geavanceerder apparatuur en kennis in huis om u ook op dit punt van dienst te kunnen zijn. 

Schadeherstel zodat uw auto er weer netjes bijstaat 

 

Een ongeluk zit in een heel klein hoekje en een kras of deuk is snel veroorzaakt. Het is dan wel zo fijn dat dit vakkundig wordt gerepareerd. En ook wel prettig als er een expert is die de hele afhandeling van A tot Z keurig voor u regelt. 

Ster Aktief regelt voor u vervangend vervoer en een correcte en professionele schade afhandeling, zodat u met een gerust hart weer de weg op kunt.

Leaseonderhoud rechtstreeks bij Ster Aktief zonder de dealer

 

Ster Aktief heeft een goede en intensieve samenwerking met diverse leasemaatschappijen. Het onderhoud van lease bedrijfswagens vormt daarom geen probleem. U hoeft hiervoor dus niet speciaal naar de dealer.

 

 

Storing en diagnose vakkundig opgelost

 

Een stoting of een lampje wat spontaan gaat branden, het kan allemaal gebeuren. Het is dan wel van belang dat dit vakkundig en snel wordt opgelost. Ster Aktief heeft uitgebreide diagnose- en testapparatuur in huis. In geval van een storing kunnen we uw Mercedes-Benz bedrijfswagen uitlezen en de juiste diagnose stellen.

 

KlantVoordeelKaart extra voordeel bij periodiek onderhoud

 

Extra voordeel, dat wil iedereen wel. Vandaar onze KlantVoordeelKaart. Als waardering voor u als klant bieden wij u deze aan. Vertrouwd op weg met onze KlantVoordeelKaart met de volgende diensten:

 

  • Gratis lampjes vervangen
  • Gratis tussentijds olie en vloeistoffen bijvullen
  • Gratis winter of zomercheck
  • Gratis accutest
  • Gratis aircocheck

 

Voor de exacte voorwaarden of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.